Οδηγίες για υπάρχοντες ασθενείς

Αν είστε ήδη ασθενής μας τότε το ιατρείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να αντικαταστήσει το κανονικό σας ραντεβού με ραντεβού τηλειατρικής. Θα σας αποσταλλεί email με αναλυτικές οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε στο εικονικό μας ιατρείο.

 

Οδηγίες για νέους ασθενείς

Αν θέλετε να σας δούμε για πρώτη φορά τότε καλέστε στο 210-6199996 και πιέστε την επιλογή 2. Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μήνυμα από τον Κύριο Παππά

Γεια σας,

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου για την έκταση της πανδημίας και να σας παρακαλέσω θερμά να προσέξετε τον εαυτό σας. Πρέπει να μείνουμε σπίτι για να μη βιώσουμε στιγμές που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε. Κάποιοι επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι αν δεν προσέξουμε στο τέλος της πανδημίας οι περισσότεροι θα έχουμε χάσει κάποιον άνθρωπο. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να μη συμβεί αυτό.

Θέλω όταν τελειώσει η περιπέτεια όλοι μας να είμαστε εδώ. Θεώρησα ότι δε θα ήταν υπεύθυνο από μέρους μου να κάνουμε την επίσκεψη μας στο ιατρείο. Αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να ταξιδέψετε, να μπείτε στο ασανσέρ του κτιρίου, να περιμένετε στο χώρο αναμονής του ιατρείου. Ο ιός επιβιώνει στις επιφάνειες για ώρες και επίσης ίσως στον αέρα κλειστών χώρων.  Θα ήταν επικίνδυνο ενώ λέμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι να σας βγάλω εγώ έξω απ΄αυτό.

Συγχρόνως όμως πρέπει το νόσημα σας να μείνει υπό έλεγχο. Ένα νόσημα σε έξαρση μας καθιστά ευαίσθητους σε λοιμώξεις. Επίσης μια έξαρση μπορεί να χρειαστεί υψηλές δόσεις κορτιζόνης τις οποίες καλύτερα θα ήταν να αποφύγουμε αν μπορούμε αυτή την περίοδο.

Στην Αμερική και αλλού τα ρευματολογικά τμήματα αποφάσισαν ότι όλα τα ιατρεία θα γίνονται με τηλεϊατρική μέχρι να είναι ασφαλές να επανέλθουμε στην προηγούμενη μας ζωή. Θα κάνουμε το ίδιο κι εδώ.  Είναι η προσωρινή λύση που θα μας επιτρέψει να σας παράσχουμε τη φροντίδα που χρειάζεστε μέχρι να λήξει η επιδημία. Στο ιατρείο θα δω μόνο πολύ επιλεγμένα επείγοντα περιστατικά.

 

Με τιμά να είμαι ο γιατρός σας, 

Δημήτρης Παππάς

 

 

 

 

Επικοινωνία με το ιατρείο

 

  • Για επείγοντα ζητήματα καλέστε το ιατρείο στο 210 6199996 και πιέστε την επιλογή 4. Αν η γραμμή είναι κατειλημμένη αφήστε μήνυμα με το όνομα σας ΚΑΙ την ερώτηση σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.
  • Μη χρησιμοποιείτε την επιλογή 4 για μη επείγουσες ερωτήσεις.
  • Για μη επείγοντα ζητήματα χρησιμοποιείτε τις άλλες επιλογές του τηλεφωνητή μας. ΟΜΩΣ η εξυπηρέτηση σας θα είναι πιο άμεση αν επικοινωνείτε μαζί μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Να ελέγχετε το email σας τακτικά. Είναι ο τρόπος επικοινωνίας που προτιμούμε. Συνήθως θα σας στέλνουμε μηνύματα για την υγεία σας, για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οτιδήποτε άλλο αφορά τη νόσο ή τα φάρμακα σας εκεί.